Kastet datter (4) utfor brua

Foto: (Foto: Scanpix/Montasje)

Faren kastet henne utfor Melbournes høyeste bru.

29.01.09 16:35

Dramaet på West Gate-brua fant sted midt i morgenrushet, foran øynene på sjokkerte bilister som ikke rakk å reagere.

Kastet i elv
36 år gamle Arthur Freeman stoppet firehjulstrekkeren sin midt oppe på brua og hoppet ut med den lille datteren sin Darcy i armene. Deretter gikk han bort til rekkverket og kastet henne ned i Yarra-elven, 58 meter nedenfor.

- Han gikk ut av bilen med jenta og gikk rett bort til rekkverket på brua, det skjedde i løpet av sekunder. Ingen hadde mulighet til å rekke å gripe inn, sier drapsetterforsker Steve Clark til Skynews.co.uk.

Det ble straks slått full alarm og ti minutter senere var den lille jenta hentet opp på elvebredden der ambulanse ventet.

Døde på sykehus
Jenta sakl ha blitt påført store skader, og ambulansepersonellet gjorde alt for å redde henne.

- Redningspersonell jobbet med henne på stedet i 50 minutter, før hun ble fraktet til sykehus, sier ambulanseleder Trevor Weston til news.com.au.

Fireåringen ble fløyet til Royal Childrens sykehus med alvorlige indre skader. Livet sto ikke til å redde og hun døde noen timer senere.

To gutter i bilen
36-åringen forsvant raskt fra brua, men ble pågrepet én time senere utenfor et rettslokale i Melbourne. I bilen satt også to gutter på seks og åtte år.

Mannens motiv for ugjerningen skal være uklart, men ifølge politikilder skal han den siste tiden ha kranglet med barnas mor om foreldreretten.

- Moren hjelper politiet som best hun kan, under disse fryktelige omstendighetene, sier drapsetterforsker Steve Clark.

Frykter selvmord
Torsdag skulle 36-årigen møtt for retten i Melbourne Magistrate, men han ble regnet å være i en slik psykisk elendig forfatning at han ikke hadde blitt avhørt av politi ennå.

Politiet frykter at Freeman skal skade seg selv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag