RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastet direktøren på gangen

Sist oppdatert:
Da Helse Bergen skulle diskutere neste års budsjett i går, ble direktøren kastet på gangen.

Stemningen var noe amper etter fredagens styremøte i Helse Bergen. For da budsjettet for 2006 skulle diskuteres, sendte styreleder Finn Strand både direkrør, økonomisjef og resten av administrasjonen på gangen, skriver BT.

- Jeg må innrømme at det var noe speislelt. Jeg har aldri opplevd det før, sier adm. direktør Anne Kverneland Bogsnes om hendelsen som kan tolkes som mistillit til administrasjonen fra styet sitt hold.

Helse Bergen har litt å stri med for å få endene til å møtes. Statlig eide Helse Vest, krever at Haukeland og resten av Helse Bergen må kutte 200 millioner i budsjettet. Dette i tillegg til de 60 millionene de går i underskudd.

Styret la frem et forslag om krav på kutt på 200 millioner, men gav ikke administrasjonen noen peker på hvor pengene skal hentes fra.

Administrasjonen på sin side, mener Helse Vest sitt forslag vil føre til at en må kutte i lovpålagt behandling og et betydelig forverret tilbud til pasientene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere