RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastet hundeavføring - kan koste ham jobben

Overvåkningsbildet viser borgermester Dennis Kneier som kaster en pose med hundebæsj på eiendommen til sin politiske motstander.
Overvåkningsbildet viser borgermester Dennis Kneier som kaster en pose med hundebæsj på eiendommen til sin politiske motstander. Foto: Philip Lao (Ap)
Sist oppdatert:
Borgermester havnet i en politisk knipe etter å ha kastet hundeavføring.

En borgermester i en velstående by i California, San Marino, ble tatt på fersken i en overvåkningsvideo da han kastet hundeavføring på en gangvei utenfor hjemmet til en politisk motstander.

Nå har innbyggerne kommet med krav om at borgermesteren trekker seg fra sin stilling, ettersom innbyggerne mener hendelsen har svertet omdømmet deres, skriver nyhetsbyrået AP.

Kravet ble fremmet på et byrådsmøte i San Marino sist onsdag. Borgermester Dennis Kneier har bedt om unnskyldning, noe som ikke er nok for innbyggerne.

Politiet har omtalt hendelsen som forsøpling, noe som innebærer en bot på opp mot tusen dollar.

Borgermester Kneier hevder hele hendelsen baserer seg på en misforståelse.

Selv sier Kneier at han fant en full hundepose på fortauet forrige lørdag, og at han kastet den på en gangvei foran et hus.

Huseieren var ingen ringere enn Kneiers politiske motstander, Philip Lao, som gjenkjente Kneier på overvåkningsvideoen og ringte politiet.

Borgermesteren har til og med utstedt en skriftlig beklagelse til Philip Lao, som er trykket i Pasadena Star-News.

«Kjære Phil. Sent på dagen forrige lørdag, 7. juni, kom Liz (kona) og jeg hjem fra en gåtur i Lacy Park da jeg oppdaget en pose med hundebæsj utenfor hjemmet ditt i nærheten av lyktestolpen. Framfor å la den ligge eller kvitte seg med den på ordentlig vis, så la jeg den foran inngangen din. Dette var en feiltagelse som jeg beklager for. Det vil aldri skje igjen. Med vennlig hilsen, Dennis Kneier.»

San Marino har en befolkning på rundt 13.000 innbyggere.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere