RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastet Klorin mot politiker

Foto: Lasse Nordheim (Østlands-Posten)
Øyvind Heian fikk gjennomgå under skoledebatt - igjen.

Ved fire anledninger ble det kastet flasker fra salen på Øyvind Heian under hans innlegg i en valgdebatt ved Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik. Den siste av flaske skal ha inneholdt Klorin, skriver Østlands-Posten.

Stanset debatten
Norgespatriotenes leder ble også buet ut av elevene, men det var flaskekastingen som gjorde at debattlederen valgte å stanse den første av tirsdagens to valgdebatter.

Heian ble ikke truffet av flaskene som ble kastet, men Nickolas Wilkinson (SV) og Ove Vanebo fra Frp skal ha blitt truffet uten at de ble skadet.

- Flaskekasting og mishagsytringer som dette er trist for meg, men i første rekke er dette et angrep på demokratiet, sier Heian til avisen.

Flere elever snudde ryggen til da Heian holdt innlegg.

Blodig i Tønsberg
Fredag 28. august ble en valgdebatt i Tønsberg ganske blodig da Heian ble truffet av en gjenstand.

- Trolig har noen sittet med en sprettert i salen og truffet meg i pannen. Jeg har en kutt på tre centimeter, sa han den gang.

372 videregående skoler har i år meldt sin interesse for skolevalget. Valgresultatet skal være klart i løpet av tirsdagen.

Skolevalgene har tradisjonelt sett vist tendensene i valget og dermed gitt en pekepinn på om partiene ligger an til å få en tilbakegang eller fremgang når det endelige valgresultatet foreligger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere