RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastet klærne - fikk 60 øre

Sist oppdatert:
En 19 år gammel kvinne advarer andre kvinner etter at hun selv ble sittende igjen med 60 øre som betaling for å kaste klærne for et norsk nettmagasin.

(SIDE2): Ifølge Dagbladet fikk den unge kvinnen dekket flybilletter til Oslo av Onlinemagasinet, et nettsted som satser på toppløse bilder av modeller med fullt navn.

Hun hadde også avtalt å få 30 prosent av nettoinntektene av salg av bildene i MMS-format, en avtale som nettstedet har gitt flere kvinner ifølge avisen. Den omtalte kvinnen ble imidlertid skuffet da lønnsslippen viste at nettoutbetalingen kun ble på 60 øre.

Inntektene av MMS-salget var i utgangspunktet 77.30 kroner, men 65,70 kroner var trukket fra i «tilfeldig forskudd». Magasinets innehaver bekrefter ovenfor avisen at det ikke er noen gullkantet avtale.

- Det er mange som er involvert i hvert bilde. I 90 prosent av tilfellene kan jeg si at våre nettoinntekter per bilde er på to kroner. Som igjen betyr 60 øre per solgte bilde til jentene, sier Arne D. Skalmeraas til Dagbladet.

Flere medieprofilerte jenter har tidligere kastet klærne for Onlinemagasinet. Blant dem Aylar Lie og Nan Kathrine Flaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere