RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastet opp etter VIF-trening

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): Han påstår selv han mangler litt på formen før han kan bidra som han selv ønsker, og etter en trening tidligere i uken måtte han kaste opp. Allikevel skal han trøkke til mot Strømsgodset på mandag. Se hvem det er her.

I mandagens kamp mot Strømsgodset møter Erik Hagen gamleklubben sin, men uten mange spillere han en gang spilte mot. Fra sin første periode i Vålerenga kjenner han Stian Ohr godt.

- Stian er en kvikk spiller som er god når han virkelig har dagen, men ellers er det kanskje ikke så ufattelig mye å skryte av. Men, vi må se opp for han, helt klart, sier Hagen til VIF TV etter søndagens trening.

Hagen føler også at formen ikke er helt på topp enda, etter returen til Vålerenga.

- Det er ikke noe å legge skjul på at jeg hoppa inn i dette altfor tidlig. Det har litt å si at vi ikke har andre stoppere tilgjengelig her i klubben, og de spurte om jeg kunne spille så tidlig og da sa jeg ja, forklarer han.

- Jeg er totalt utslitt. Hadde en trening her på onsdag eller torsdag, og når jeg kom hjem kastet jeg opp og var syk hele dagen. Det tar tid å bygge opp formen igjen.

Se hele intervjuet med Panzer på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere