Gå til sidens hovedinnhold

Kastet skjorta - og sa farvel til Kongressen

Chris Lee hadde så vidt tatt fatt på sin andre periode i Kongressen da et bilde spolerte den politiske karrieren.

- Jeg angrer den skaden mine handlinger har påført min familie, staben min og mine velgere, het det i uttalelsen republikaneren Chris Lee (46) sendte ut onsdag. Der gjorde han det kjent at han nå trekker seg fra sin plass i Kongressen, der han var i gang med sin andre periode.

I bar overkropp
Et bilde av ham selv i bar overkropp kom på avveie og satte en stopper for den politiske karrieren, skriver Washington Post.

På Capitol Hill har de nok sett verre ting enn mannlige politikere uten skjorte, men bildet var pikant fordi Lee skal ha sendt det til en kvinne han ikke er gift med.

Møttes gjennom kontaktannonse
Det var nettstedet Gawker som sørget for å gjøre saken kjent. De publiserte det som skal ha vært Lees e-post-flørt. Lee skal ha møtt den ikke navngitte kvinnen på rubrikkannonsenettstedet Craiglist, amerikanernes svar på Finn.no.

Dermed begynte snøballen å rulle, og før dagen var omme så Chris Lee ingen annen utvei enn å trekke seg fra politikken. Lee har verken bekreftet eller avvist påstandene om en utenomekteskapelig e-post-flørt.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken