Gå til sidens hovedinnhold

Kastet stein og is på biler

Les om hva Manglerud-politiet har hatt å jobbe med i påskens første dager.

HOLMLIA: Fredag kveld kom det flere meldinger om at det ble kastet stein og is på biler fra en bro mellom Holmlia og Hauketo.

Kasterne var borte da politiet kom. Det lå igjen isklumper i veibanen.

Det er ikke meldt om skader på biler.

Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Kom seg inn gjennom ulåst dør

LJABRU: Natt til fredag kom det melding om innbrudd i det gamle sykehjemmet øverst i Ljabrubakken. Noen hadde muligens tatt seg inn gjennom en ulåst skyvedør. Politiet gikk spor mot Hauketo, men disse ble etter hvert borte. Utbyttet var sannsynligvis bare en trillebag.

Tagging

LAMBERTSETER: Fredag morgen ble det først meldt om tagging på Manglerud T-banestasjon. Det viste seg etter hvert at det var på Bergkrystallen det hadde skjedd. To gutter hadde brukt spraybokser på en vogn der. Politiet er svært interessert i om noen kan ha sett guttene i aksjon litt før klokken 07 fredag morgen på Bergkrystallen.

LES NYHETER OG SPORT FRA BYDEL NORDSTRAND HER

Stakk fra kontroll

MORTENSRUD: Politiet og Statens vegvesen hadde fredag morgen en kontroll ved Stenbråten skole. En bilist hadde ikke lyst på kontakt, og forsøkte å stikke av. Det ble med forsøket. Bilen med en 31 år gammel mann ble innhentet. Han er nå anmeldt.

LES SAK FRA KONTROLLEN HER: Mange gir blaffen i å sikre barna: Pappa Einar er unntaket

Brann i container

BJØRNDAL: Litt over klokken 04 lørdag morgen ble det meldt om brann i Bjørndal senter. Den viste seg å være begrenset til en plast søppelcontainer som sto ved vareleveringen til Rimi-butikken. Det ble bare sotskader.

Mye søppelkasting

BJØRNDAL: Politiet har den senere tid fått flere meldinger om søppelkasting ved gangveien Bjørn Magnussons vei på Bjørndal. Lørdag morgen fant en politipatrulje nok en haug med bygningsmateriell noen hadde kvittet seg med.

– Dette har vært et gjentagende problem som vi nå følger opp, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

LES NYHETER OG SPORT FRA BYDEL SØNDRE NORDSTRAND HER

Tørrkokt kjele

HOLMLIA: Mellom kl. 02 og 03 natt til søndag ble det meldt om brann i Grensestien på Holmlia. Nok en gang viste det seg at brann på denne tiden av døgnet var en tørrkokt kjele. Folk som kommer sent hjem, skal ha noe å spise, setter på komfyren – og sovner.

Fant safe

HOLMLIA: Søndag ettermiddag ble det funnet en uåpnet safe på hundejordet på Holmlia. Det så ut som den hadde stått der en stund. Politiet hører gjerne om noen savner en safe.

Sto på autovernet

HAUKETO: Søndag ettermiddag ble det meldt om trafikkuhell på Hauketo. En taxi hadde endt sin ferd oppå et autovern. Det var bare materielle skader.

LES NYHETER OG SPORT FRA BYDEL ØSTENSJØ HER

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis