RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kastet toppgevinsten i søpla

Karrie Jeremiah plukket opp et skrapelodd fra søpla på en restaurant - og vant jackpot.

Episoden skjedde i Shelbyville, melder AP.

To andre gjester hadde kjøpt loddet på Chaperral Cafe, men kastet det da en ansatt fortalte dem at loddet ikke ga dem gevinsten de hadde håpet på - 40 dollar (ca 250 norske kroner).

Litt senere så Jeremiah loddet, og ville sjekke at det var skikkelig skrapet og alle tallene sjekket. Og den restaurant-ansatte hadde hatt rett da han sa det ikke hadde noen gevinst på 250 kroner - gevinsten var på 634.000 kroner! (100.000 dollar)

Sikkerhetssjef Ellen Corcella i Hoosier Lottery bekrefter overfor AP at den restaurant-ansatte hadde glemt å sjekke for andre vinnerkombinasjoner enn 40 dollar - siden det var denne kombinasjonen loddkjøperne hadde spurt etter. Hun sier de har sjekket opp hva som skjedde, og konkludert med at Jeremiah er den rettmessige vinneren.

- Hvis jeg kaster 100.000 dollar på gaten og går min vei, og en annen person plukker dem opp, er det deres penger, sier Corcella.

Karrie Jeremiah har nå fått utbetalt 454.000 kroner, som er gevinsten minus skatt.

Mark McNeely, advokat for eieren av Chaperral Cafe, sier de lotteriansvarlige ikke har gjort jobben sin fordi de ikke har gitt loddselgerne skikkelig opplæring. Han nekter derfor å legge skylda på den restaurant-ansatte som ba gjestene kaste loddet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere