Katastrofalt comeback

Vi er ikke imponert over plattformspillet «Sonic the Hedgehog» på Xbox 360.

(Spillmagasinet): Hvis det er en 2D-helt som ikke har tålt overgangen til 3D, så er det plattformpinnsvinet Sonic. Å navigere krevende baner i vanvittige hastigheter var vanskelig nok i to dimensjoner, og det ble ikke akkurat lettere med en til.

I tillegg kommer samtlige av Sonics 3D-spill kamerasystemer til å bli husket som noen av de verste noensinne, de lever sitt eget liv og er ofte umulige å styre.

Kombinerer du alt dette med kjedelige nivåer og dårlig grafikk, så sitter du igjen med en rekke elendige spill.

Se alle bildene fra spillet i bunn av artikkelen.

Samme problemene som før

Dessverre er ikke nestegenerasjonsdebuten særlig mye bedre, «Sonic The Hedgehog» på Xbox 360 sliter med akkurat de samme problemene.

Det er alt annet enn pent, kameraet gjør ofte som det selv vil, og de fleste nivåene vitner om at designerne helst ville jobbet med noe annet.

Nye figurer

Den store nyheten i «Sonic» til Xbox 360 er figuren Silver the Hedgehog, han kan løfte kasser og andre objekter og blant annet kaste de på fiendene.

Nivåene hans er de artigste i hele spillet, det er for eksempel lite som slår følelsen av å hive raketter på merkelige beist.

Dårlig kontroll

Bortsett fra Silver får du styre Shadow, Tails og en rekke andre figurer, og jo mindre vi sier om de jo bedre.

For å styre de fleste av disse figurene (eller kjøretøyene deres) er så håpløst at du lurer på hva utviklerne tenkte med da de lagde kontrollsystemene.

Sonic er selvfølgelig også på plass og kvaliteten på nivåene hans varierer veldig. Enkelte er kjempemorsomme, men de aller fleste er så dølle at du kjeder deg fra første sekund.

Anbefales ikke

En ting som derimot ikke skuffer er musikken, sannsynligheten for at du kommer til å gå rundt og nynne på enkelte av sangene er stor.

For å kunne gjøre det må du selvfølgelig spille spillet, og det er noe vi ikke kan anbefale. Med mindre du absolutt ha et plattformspill til Xbox 360, bør du holde deg unna «Sonic the Hedgehog».

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.