RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kate flykter fra London

Sist oppdatert:
Supermodellen Kate Moss, også kjent som Londons festløve nummer en, har fått nok av bylivet. Nå flytter hun og bestevenninnen Sadie Frost ut på den britiske landsbygda.

(SIDE2): Kate Moss har allerede kjøpt seg en hytte i Oxfordshire hvor hun tilbringer de fleste helgene.

Hennes bestevenninne modellen og designeren Sadie Frost, også kjent som ekskona til Jude Law, ønsker å gjøre det samme. Hun er derfor på utkikk etter en hytte i nærheten av Kate.

Skjønnhetene ønsker å få en pause fra det travle bylivet, og i stedet nyte stillheten og roen sammen med sine barn ute på landet.

Årets fest

Før de flytter skal de motebevisste venninnene arrangere et stort avskjedsparty for venner og kjente. Denne festen er ventet å bli en av årest største begivenheter blant sosieteten i Storbritannia.

Å gi helt slipp på London klarer de to derimot ikke. Derfor har både Kate og Sadie valgt å beholde leilighetene de har i nærheten av hverandre i det sentrale London, melder Ananova

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere