RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kate inn i varmen igjen

Sist oppdatert:
Kate Moss (32) er tatt inn i varmen igjen hos det britiske motehuset Burberry.

(SIDE2): Supermodellen ble droppet fra en av motehusets største kampanjer etter kokainskandalen ifjor. Nå er hun tilbake og fronter en av Burberrys 2006-2007 høst-vinter kampanjer, som feirer motehusets 150 år i bransjen.

Store navn i kampanjen

Kampanjen er i svart-hvit og profilerer Storbritanias kulturtelle ikoner og deres barn. Modellen Penelope Tree, kjent fra 1960- tallet, og skuespilleren Max Irons, sønn av Jeremy Irons, er bare noen av kampanjens kjente navn. Bildeserien som er fotografert av Mario Testino er tatt i London, skriver AP.

Kokainskandalen

Burberry distanserte seg fra Moss etter at hun var involvert i en kokainskandale ifjor, der hun havnet på forsiden av Daily Mirror i svært så avslørende bilder. Hun ble droppet som husets frontmodell og plakater med supermodellen ble fjernet fra butikkene. Den britiske skuespillerinnen Rachel Weiz tok over som Burberrys nye modell kort tid senere.

Har ikke skadet karrieren

Det ser ikke ut til at Moss har fått ødelagt karrieren sin. Selv om hun har mistet flere store kampanjer for H&M, Chanel og Gloria Vanderbilt, er hun fortsatt en av de mest etterspurte modellene i verden. Senest i februar prydet Moss forsiden av Vogue og ble rundt samme tid kåret til årets best kledde av Grazia. Nå som hun er tilbake hos Burberry er det gode muligheter for at andre store navn også tar henne inn i varmen.

Les mer om Kate Moss:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere