*Nettavisen* Nyheter.

Kate Moss - best kledd

Hun har vært kastet til hundene, men har reist seg fra asken. Supermodellen Kate Moss er kåret til best kledd - nesten naken.

01.08.06 11:48

(SIDE2:) I rekken av «best ditt - best datt»-kåringer, rager Vanity Fairs kåringer i øverste sjikt. I sin septemberutgaven av magasinet kårer de Kate Moss til årets best kledde kvinne.

Supermodellen som har vært forfulgt av kokainskandaler, kansellerte storkontrakter og sin neddopede kjæreste Pete Doherty opptrer over flere siden i magasinet, blant annet som Marlene Dietrich lookalike med svært lite klær.

Listen inneholder både menn og kvinner, og andre med sikker klessans er George Clooney, prins William, Renee Zellweger, Oprah Winfrey og USAs utenriksminister Condoleeza Rice.

Etter å ha fått hard medfart av media, la Kate Moss seg inn på en avrusningsklinikk i Arizona i fjor. Det kom også frem at modellen hadde vært avhengig av kokain i en årrekke.

Moss mistet kontrakter med Chanel, H&M og Gloria Vanderbilt verdt millioner, men beholdt blant annet kontrakten med Burberry og kan sees i deres nye reklame.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag