RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kate Moss fikk ja

Foto: afp/scanpix
Sist oppdatert:
Nedturene har haglet over Kate Moss den siste tiden, men endelig er supermodellen tilbake i jobb med en ny millionkontrakt under armen.

(SIDE2): Supermodell, Kate Moss (31), ble raskt droppet av de store modellhusene da hun ble tatt på fersken mens huns sniffet kokain, nå er hun endelig tilbake i jobb igjen med en saftig kontrakt.

Da Kate Moss denne uken takket ja til å være Virgin Mobiles nye ansikt, ble hun hele15 millioner kroner rikere, skriver nettstedet Ananova. Allerede neste måned reiser den skandalomtalte supermodellen til Los Angeles for å ta bilder til en ny kampanje og med det er Moss tilbake i jobb.

Mistet jobbene

Kate Moss ble tidligere i høst avslørt som kokainmisbruker og det ene selskapet etter det andre valgte å avbryte samarbeidet med supermodellen. Mange mente dette var det siste vi ville høre fra Kate Moss.

Tar tilbake kjæresten

Det ser med andre ord ut som ting går den rette veien for Moss om dagen, hennes skandaleomtalte rockekjæreste Pete Doherty (27) har også lagt seg inn på avrusningsklinikken i Arizona og ifølge bristisk media skal de to flytte sammen til Los Angeles når ting kommer på rett kjøl igjen.

Naomi støtter Kate

Moss har ødelagt nesa

Moss tar pause fra modelllivet

Kate Moss tatt til nåde

Kate Moss: - Unnskyld

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere