RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kate Moss tatt til nåde

Sist oppdatert:
Rimmell sier de vil beholde Kate Moss som modell etter at hun unnskyldte seg og sa hun ville søke hjelp for sitt stoffmisbruk. Dermed reddet hun 12 millioner kroner.

(SIDE2): Det store kosmetikkmerket, som har Kate Moss som et av sine hovedansikter, er et relativt billig merke som retter seg i stor grad til yngre kvinner. Det er nettopp disse kvinnene Kate Moss er blitt beskyldt for å være en dårlig rollemodell for.

Moss' kontrakt er verdt over 12 millioner kroner. De kan nok komme godt med etter at H&M, Chanel og Burberry har gitt henne sparken.

Kate Mossunnskyldte nylig sitt kokainmisbruk offentlig, og sier hun vil ta ansvar for å stable seg på beina. Rimmel sier at unnskyldningen holder for dem.

Flere i motebransjen har kritisert aktørene for å handle først når media reagerte, og på en hyklerisk måte siden Moss' misbruk var ganske godt kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere