RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KAN IKKE SPILLE: Med nytt piano fra kjæresten er supermodell Kate Moss klar til å lære seg å spille piano og synge duett med Jamie.
KAN IKKE SPILLE: Med nytt piano fra kjæresten er supermodell Kate Moss klar til å lære seg å spille piano og synge duett med Jamie. Foto: gettyimages

Kate Moss vil bli filmstjerne

Supermodellen er blitt 35 år, og nå vet hun hva hun vil bli når hun blir stor.

(SIDE 2): Millioner av jenter over hele verden skulle ønske de var Kate Moss, men supermodellen selv ønsker helst å være noen andre. Nå vil skjønnheten fra London bli skuespilller, melder den britiske avisen News of the World .

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Pensjonist
Til tross for utallige ville netter med sex, dop og alkohol, er Kate fortsatt en av verdens vakreste kvinner og en ettertraktet forsidepike. Nå som hun har fyllt 35 år, er hun likevel smertelig klar over at karrieren som modell kan være over hvert øyeblikk.

Yngre og hippere modeller puster henne i ryggen klare til å ta over tronen som Storbritannias yndling.

LES MER HER: Går i Kate Moss’ fotspor

LES OGSÅ:Pixie blir undertøysmodell

Snart er tiden inne for å legge stiletthælene på hylla, og nå har Moss bestemt seg for hva hun skal satse på framover. Hun vil bli filmstjerne.

Barndomsdrøm
Det er regissøren bak «Leaving Las Vegas», Michael Figgis, som trolig vil gi Kate sjansen til å prøve seg i sin neste film.

I 2006 regisserte han en reklamefilm for undertøysgiganten Agent Provocateur med Moss i hovedrollen.

- Kate har alltid drømt om å bli Hollywood stjerne, og nå diskuterer hun flere prosjekter med Figgis, hevder en kilde til avisen.

Modellen var i sin tid forlovet med en av Hollywoods aller største stjerner; Johnny Depp. Nå har hun trolig forlovet seg med kjæresten Jamie Hince.

LES MER HER:Kate Moss med ny ring

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere