*Nettavisen* Nyheter.

Kate og Will tok en kunstpause

HOLDER SEG UNNA: William har bedt Kate holde en lav profil de siste månedene. Foto: (Getty Images)

Prinsen har bedt kjæresten holde lav profil.

(SIDE2): Prins William (26) har lagt planer for fremtiden - sju år med flyvåpenet RAF. De planene ble ikke svelget lett av Kate Middleton (26).

Les mer her:William blir pilot på heltid

Hun skal ikke ha tatt det så lett, kjæresten som har fått klengenavnet Waity-Katie i britisk media og det med rette. Paret har vært sammen i nesten seks år, og Kate har ennå ingen tydelige bevis på at det blir de to. Prinsen har selv uttalt at han ikke vil forlove seg før han er 30 år.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den viktigste
Ifølge Daily Mail skal Kate ha blitt svært lei seg da William fortalte om fremtidsplanene. En flygerutdannelse med RAF er intens og fra og med januar er prinsen opptatt i 18 måneder med rednings- og sikkerhetstrening.

En kilde til den britiske avisen forteller at William hadde forsikret Kate om han hun var den aller viktigste i hans liv.

Kunstpause
Planene for fremtiden ble lagt da paret var på ferie i Karibien i august. Da hadde allerede William vært borte mesteparten av sommeren med militærtrening i karibisk farvann.

Les også:Intime kongebilder på avveie

Kate og William skal etter ferieturen ha hatt en liten kunstpause i forhold - de har ikke blitt fotografert sammen siden tidlig i september. William skal ha reagert på bildene som ble tatt da Kate holdt et veldedighetsarrangement tidligere i høst og ble fotografert i et sexy kostyme. Bilder av Skate-Kate gikk Europa rundt, hun falt nemlig rett på rumpa på dansegulvet.

Les mer her:Skate-Kate gikk på rumpa

Etter at Kates mor publiserte et bilde av datteren på hjemmesiden til deres postordreselskap Party Pieces synes prinsen det ble litt vel mye av det gode. William skal ha bedt Kate om å ligge lavt en stund og Kate skal ha godtatt det. For prinsen er nå hans utdannelse innenfor militære det som må komme i førsterekke.

Om Kate vil vente i sju år på sin prins? Vel, det får tiden vise.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag