Kates onkel avslørt som narkolanger

Foto: (Splash News/All over press)

Kate Middletons onkel selger narkotika og formidler prostituerte på Ibiza.

21.07.09 08:32

(SIDE2:) Prins Williams kjæreste, Kate Middleton, har til nå fremstått som dydig og på grensen til det kjedelige.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Men nå har det som kan være Englands kommende dronning fått seg en solid ripe i lakken, uten å ha gjort det miste galt selv.

Svin på skogen
Supertabloiden News of the world har nemlig avslørt at Middletons nærmeste slektninger ikke helt lever opp til den rojale standarden, og de har det hele på video.

To journalister har reist undercover til Ibiza for å møte Middletons onkel, Gary Goldsmith. Utstyrt med skjult kamera har de dokumentert hvordan den 49-årige briten bruker tiden sin på å selge narkotika til rike turister, og formidle kontakter til lokale halliker.

Goldsmith ga journalistene både speed og ecstasypiller, samt telefonnummeret til en som «kunne skaffe dem brasilianske jenter».

Se videoen hos News of the world

Da den ene journalisten, kledt opp som en forretningsmann, nevnte at han bodde i London, fortalte Goldsmith at han kunne fikse narkotika der også.

– Jeg har et selskap som leverer på døra. Jeg kan få levert kokain på døra de her nede også, uttalte 49-åringen.

Får prinsen på besøk
Onkelen skrøt også om hvordan niesen og prins William hadde vært på besøk for to år siden, i villaen han kaller «La Maison de Bang Bang», og om hvordan de planla en ny tur til onkel Gary på Ibiza.

I de snobbete sirklene der Kate vanker for tiden er nok ikke avsløringene om onkelens ulovlige aktiviteter som er det verste, det er nok heller 49-åringens tydelige arbeiderklassetilhørighet som svir mest.

Forlovelse?
Gary Goldsmith har blant annet den utilgivelige tatoveringen «nouveau riche», fransk for «nyrik», på ryggen, og initialene sine «GG» på armen. I tillegg forteller han i stor detalj om private stunder prins William har hatt sammen med Kates familie, blant annet om da prinsen snakket om Kates puppestørrelse mens familien spiste middag.

Kate, som er fra en helt vanlig engelsk familie, har blitt gått grundig i sømmene av den britiske pressen etter at hun ble prins Williams kjæreste for sju år siden. På farsiden har ivrige journalister funnet betryggende gamle penger, mens det nå er morssiden, med søsterens bror, som viser seg å være i det folkeligste laget.

Les mer: Kates hemmelige familieformue

Det ryktes at prins William og Kate Middleton planlegger å offentliggjøre sin forlovelse i løpet av året, men det spørs hva landet som ikke synes Camilla Parker-Bowles var bra nok for prins Charles, mener om disse nye avsløringene.

News of the word er på sin side også i trøbbel for tiden, etter at det ble avslørt at de har brukt ulovlige metoder, som telefonavlytting, for å finne juicy nyheter om kjendisene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.