*Nettavisen* Nyheter.

Kathrine kliner med Tommen

Foto: (TV3)

Robinsonbabe og Robinson-vinneren har funnet tonen.

24.09.09 07:28

(SIDE2): Tom André «Tommen» Tveitan (39) knegger godt når Side2 spør om det er noe i klinekommentarene Kathrine Pehrsson (25) røpet i oktoberutgaven av FHM.

Stemmer det at du har begynt å kline med han forrige Robinson-vinneren? spør FHM.

- Tommen? Har begynt? Vi har vel sluttet. Sluttet litt i alle fall, sier Kathrine.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ingen ordinær glamourmodell
Og Tommen bekrefter lett klineryktene.

- Vi har møtt hverandre i festlige sammenhenger. Og det har skjedd ting, innrømmer Tommen til Side2 med en latter. Fjorårets Robinson-vinner sier at det ikke er noe på gang mellom ham og årets Robinsonbabe, men at de er gode venner.

- Hun er en kjempehyggelig og ordentlig morsom jente. Hun er ingen vanlig glamourmodellbimbo, men smart og oppegående, sier han.

For Kathrine, som for øvrig røyk ut i første runde av realityserien for deretter å komme rett inn på beryktede lag X, er drømmemannen gjerne en eldre fyr. Tommen er 13 år eldre, men det er ikke noe problem sier hun til bladet.

- Det er en fordel med eldre menn ettersom de er mer trygge på seg selv og vet hva de vil, sier 24-åringen.

Hele intervjuet leser du i oktoberutgaven av FHM.

Singel
Da Tommen var med på «Robinsonekspedisjonen» ble det mye fokus på han og finalist Britt Carin Jonassen (25) mot slutten - de to fant tonen skikkelig på øya. Men i dag er de også bare gode venner som det heter.

- Vi treffes en gang i blant og er veldig gode venner. Jeg er fortsatt singel jeg for å si det sånn, sier han.

Les mer her:- Tommen er min type

Mye rart
Tommen følger selvsagt med på årets ekspedisjon, men han synes det er mye rart med denne gangen.

- De har funnet mange rare personligheter, det virker som det er mye verre en da jeg var med. Det blir nesten litt for mye av det gode, sier han.

Snekkeren Tommy Lankut er en person han trekker fram som særlig har utmerket seg.

- Tommy er jo steinhoppende gæren, men det selvsagt er god underholdning. Jeg vet hvor lenge jeg hadde tålt ham men, ler den tidligere Robinson-vinneren.

Side2 møtte Tommy på premierfesten: Skværet opp på premierefesten

Liker terroren
Robinson-vinneren liker godt den nye konseptet i serien med lag X og muligheten for å plage hverandre litt. Det er altså tre lag med i årets runde av realityserien - mens det i fjor var himmel og helvete som gjaldt.

- Det ønsket egentlig vi også forrige gang, men det var det ikke lagt opp til. En slik vri med terror er ekkelt for de andre lagene, og selvsagt morsomt for oss.

Skriver autografer
Selv om det begynner å bli en god stund siden fjorårets øykamp, så har ikke det norske folk glemt Tommens tid på realityhimmelen. I sommer har han blitt gjenkjent på gaten, blitt tatt bilder av og skrev autografer så blekket sprutet.

- Det tok helt av under turistsesongen, og jeg er jo lett gjenkjennelig med langt hår og er ganske høy. Så da ble det en del oppmerksomhet, forteller Tommen.

- Jeg innrømmer gjerne at det ble litt mye i perioder etterpå, men en blir vant med det. For min del har det bare vært positivt, sier han og legger til at han er glad for at det er en ny gjeng som nå tar over.

Tommen har truffet en del av årets deltakere og skal være medierådgiver for et par av dem i tiden fremover. I tillegg til Dj-virksomheten driver han og noen kompiser et konsulentfirma som spesialiserer seg på medierådgivning og events.

Du kan også følge Tommens blogg der han utover høsten vil gjøre seg tanker på årets ekspedisjon.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager klokken 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.