RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Katie Holmes til dansereality

Katie Holmes med datteren Suri Cruise.
Katie Holmes med datteren Suri Cruise. Foto: Getty Images
Hollywood-stjernen skal gjøre en gjesteopptreden på amerikanske «So you think you can dance».

(SIDE2:) Selv om hun kanskje er mest kjent for å være kona til Tom Cruise, er Katie Holmes en dame med mange jern i ilden.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Etter å ha fått mye ros for sin rolle i Arthur Miller-stykket «All my sons» på Broadway, har hun nå takket ja til å danse seg gjennom episode nummer hundre av det energiske realityprogrammet.

Garland-hyllest
Produsent og dommer Nigel Lythgoe har bekreftet at Holmes skal danse i en Tyce Diorio-koreografert hyllest til Judy Garland, den 23. juli.

Lythgoe avslørte nyheten på lanseringen av Dizzy Feet Foundation, en stiftelse som skal gi bort stipend til underprivilegerte dansere. Det er forventet at Holmes donerer bort hele lønna si fra TV-opptredenen til stiftelsen.

I Australia
Holmes er for tiden i Australia der hun spiller i en lavbudsjetts skrekkfilm kalt «Don't be afraid of the dark». Tom Cruise er også på plass i Melbourne sammen med datteren Suri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere