*Nettavisen* Nyheter.

Katie må ta mamma-kurs

Tom Cruise mener Katie må lære seg å bli ekte Scientologi-mamma.

(SIDE2): Katie har nesten ikke viket fra Tom Cruises side siden de begynte å date i april 2005, og nå skal det begynne å tære litt på den tidligere «Dawsons Creek»-skuespilleren.

Det har også florert med rykter om at ekteparet allerede sliter med kjærligheten, og må gå til terapi.

Les saken her:Mot brudd for Tom og Katie?

Ifølge en kilde i Hollywood skal skuespilleren, som fødte parets datter Suri i fjor, blitt beordret av Tom Cruise til å delta på et mama-kurs i regi av Scientologi-kirken de tilhører, skriver US Magazine. En kilde i Scientologi-kirken bekrefter at de arrangerer foreldre-kurs.

- Katie ble ganske fornærmet da han sa det, forteller en kilde til magasinet.

- Kan du forestille deg at du er 28 år og nettopp har fått ditt første barn, og så forteller mannen din at du må gå i denne kirken for å bli en bedre mamma?

Passer på Katie
De aller fleste av Katies venner er nå Scientologister, ettersom Tom Cruise er helt oppslukt i denne religionen. Omtrent det eneste unntaket er Victoria Beckham, som en kilde i Hollywood beskriver som Katies eneste kontakt med omverdenen.

Helt siden Katie og Tom begynte å date, har hun, som tidligere gjorde intervjuer helt uten en agent til stede, blitt fotfulgt av en «Scientologi-passer», som sørger for at ingenting blir sagt eller gjort som kan oppfattes som kritikk mot kirken.

De aller fleste av parets ansatte er også medlemmer i kirken. En kilde skal ha avslørt:

- Alle som jobber sammen med Tom passer passer egentlig på Katie.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.