RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Katie tok en Mette-Marit

Sist oppdatert:
Tom Cruise forteller at datteren Suri har mye sort hår og blå øyne - og er svært vakker. Fødselen, som ble gjennomført med smertestillende, gikk så greit at Katie Holmes allerede har fått dra hjem.

(SIDE2:) Dermed unngår både Cruise og Holmes og ikke minst Los Angeles-sykehuset Katie Holmes fødte på at horder av fotografer camper utenfor inngangene for å få et glimt av lille Suri Holmes Cruise.

Fødselen skal ha gått så bra at Holmes «tok en Mette-Marit» og reiste hjem allerede kort tid etter at datteren var kommet til verden.

Epidural
Tom Cruise gikk før fødselen ut mot alle skriveriene om at han ifølge sin scientologitro nektet Holmes smertestillende. Ifølge The Sun ble fødte Holmes med epidural, selv om personalet ellers hadde fått beskjed om å opptre stille og rolig.

Scientologene tror at man skal forholde seg rolig når et barn kommer til verden - ellers kan det skremmes. Det er samme overbevisning som finnes på øyer i Stillehavet.

Avlyser premierer?
I en epost til TV-programmet «Good morning, America» skriver Tom Cruise at babyen er helt vidunderlig, og at Katie Holmes tok fødselen som en heltinne. Cruise har avlyst alle intervjuer for filmen «Mission Impossible III», og det er uvisst om han dukker opp til premieren i Europa neste uke.

- Vi tar det dag for dag, sier en talsmann for Cruise og UIP.

People Magazine har allerede kjørt ut sin forside for 1. mai med sitt baby-ekstra. Der snakker både Cruise, Gwyneth Paltrow og Donald Trump om sin babylykke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere