Gå til sidens hovedinnhold

Katrine Bervell til Kitchen

Flere nye kunder har gjort at Kitchen har ansatt tre nye kreative sjeler, deriblant prisbelønnede Katrine Bervell.

Den siste tiden har Kitchen fått inn Storebrand, Synnøve Finden og Stena Line som nye kunder, samt at de er involvert i nye prosjekter for Hakongruppen. Økt oppdragsmengde har gjort at kjøkkenbyrået har ansatt tre nye medarbeidere den siste tiden.

Mest kjent er nok den prisbelønte ADen Katrine Bervell. Byråets nye grafiske ansvarlige er en av Norges mest vinnende AD`er gjennom de siste 10 årene med gull i Cannes Lions og

Grand Prix fra Eurobest som et foreløpig høydepunkt.

I tillegg har prosjektassistent Trine Harnes kommet fra Take Off, macoperatør Lars Kristian Harveg fra Good News reklamebyrå.

Byrået teller nå 18 personer fordelt på 2,5 kreative team.

- Utviklingen de første 16 månedene har vært i overkant av det vi har kunnet forvente og tempoet har til tider vært så høyt at det har krydd av freelancere i byrået på ferdiggjøringssiden. Vi er svært fornøyd med at vi har klart å levere et stort volum og likevel klart å opprettholde en så god kvalitet. Vi ser at måten vi jobber tett og nært med kundene våre på, hvor et team har ansvaret for å løse alle kundens kommunikasjonsoppgaver, ikke bare er effektivt, men også gir resultater. 2 av 3 sølvfisker hittil i år, gull i Gullblyanten samt ikke minst gode resultater for kundene våre ser vi som en bekreftelse på at vi er på rett vei, sier en godt fornøyd Haakon Dahl, daglig leder i Kitchen.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger