*Nettavisen* Nyheter.

Katrine søker flere gifteklare bønder

TV 2 har stor tro på seersuksessen «Jakten på kjærligheten» videre, og allerede nå søker de etter nye gifteklare bønder.

25.01.07 11:29

(SIDE2): Katrine Moholt har vært programleder for tre runder av det populære programmet «Jakten på kjærligheten». Hun stortrives i rollen som ”Kirsten giftekniv” og gleder seg til å gå i gang igjen, melder TV 2 på programmets offisielle nettsider.

Les også: TV-bonde gifter seg
Les også: - Ja, jeg fant kjærligheten!
TV 2 Sumo: Se Jakten på Kjærligheten

Tippet hvem som matchet
- Når du ser at de som er med i programmet finner seg noen, når vi får så bra resultater, da blir du ikke lei, sier hun.

Med sin erfaring begynner hun å få et godt øye for hvilke par som matcher hverandre.

- Jeg begynner å få en viss erfaring på kjærlighetsfronten. Ser hva som gjør at folk blir tiltrukket av hverandre. Jeg tippet riktig på tre av fire etter speeddaten forrige runde.

På kjærestejakt
Ifølge TV 2 vil også neste runde av «Jakten på kjærligheten» gå på høsten. Derfor søker de nå deltakere som passer denne beskrivelsen:

Er du en hardt arbeidende gårdbruker? Jobber du døgnet rundt på gården og mangler tid til å finne en kjæreste? Kjenner du noen andre som er i denne situasjonen? Vi ønsker å hjelpe deg med å komme i kontakt med andre som også jakter på kjærligheten. Er du interessert - ta kontakt med oss.

Mer informasjon om programmet og påmelding finner du på de offisielle nettsidene for «Jakten på kjærligheten».

Les også: Bonderomantikk-Katrine får frierbrev
Les også: TV-bondens hemmelige kjæreste?
Les også: Rykteflom rundt TV-bøndene
Les også: Hva gikk du glipp av?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.