RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Katt knyttet inn i plastpose

En tre måneder kattunge var dødsdømt i en plastpose knyttet sammen med hard knute. Gjennomvåt og skrekkfylt ble den reddet i siste sekund.

Nå har Dyrebeskyttelsen gjort dyremishandlingen til en politisak og anmeldt forholdet.

Fant pus i pose
Den lille hunnkatten ble funnet av en tilfeldig forbipasserende. Posen var plassert i gaten og en kvinne reagerte på mjauingen fra posen. Da hun åpnet posen lå den forkomne katten våt og redd inne i posen. Kvinnen forbarmet seg over det stakkarslige synet av en pus og tok den med hjem.

Var rabiat
Men katten var så rabiat at redningskvinnen måtte overlate den til Dyrebeskyttelsens senter i Jekteviken. Etter to uker i dyrebeskyttelsens forvaring har katten roet seg betraktelig og fått navnet Karoline. Men leder Torill Setre forteller at Karoline var en vanskelig katt med liten tillit til mennesker, da hun først kom inn til dem.

- Den var helt gal de første timene og dagene. Føk vettskremt rundt og freste og var aggressiv. Den tålte ikke stemmer og gjorde fra seg overalt, forteller Setre til Bergens Tidende.

- Syk handling
Nå er Karoline så smått blitt kosete, men er fortsatt skeptisk til mennesker. Setre sier til BT at det er en syk handling å putte en katt i en plastpose for å dø. Derfor har de meldt saken til politiet og håper å finne kattens eier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere