RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kattekvinnen - 24 millioner etter

SKREMMENDE: Bildet til venstre er det ferskeste av kattekvinnen Jocelyn Wildenstein, dee to andre er tatt i henholdsvis 2006 og 2005.
SKREMMENDE: Bildet til venstre er det ferskeste av kattekvinnen Jocelyn Wildenstein, dee to andre er tatt i henholdsvis 2006 og 2005. Foto: Stella
Sist oppdatert:
Jocelyn Wildenstein har brukt svimlende 24 millioner kroner på sitt utseende.

(SIDE2): De ferskeste bildene av den såkalte «Kattekvinnen» ble tatt denne uken da hun forlot en restaurant i Hollywood sammen med det som skal være hennes designerkjæreste, Lloyd Klein. De ferskeste bildene viser at 62 år gamle Jocelyn Wildenstein er oppblåst, hoven og rød i huden.

Les også: De verste stjerneoperasjonene

Ti år som katt
Det er litt over ti år side hun tok de første operasjonene. Kattekvinnen skal ha oppdaget ektemannen i senga med en 19 år gammel russisk modell. Jocelyn forsøkte allikevel desperat å holde på sin ektemann Alec Wildenstein, som hadde falt for den unge modellen.

Redd
Resultatet ble mildt sagt skremmende. Jocelyn forsøkte å endre utseendet sitt til en villkatt, som var mannen yndlingskjæledyr.

Men skilsmissen var et faktum, og da hun fikk tildelt millionoppgjør i skilsmissen fortsatte Jocelyn sine forsøk på å se ut som en katt. Nå er hun 24 millioner kroner fattigere og skilt, og ser skremmende ut.

- Da jeg så henne etter den første operasjonen skrek jeg av redsel. Det virket som hun trodde hun kunne renovere ansiktet, slik man renoverer et hus, skal kunsthandleren Alec Wildenstein ha uttalt ifølge Daily Telegraph. Alec døde denne uken, 67 år gammel.

Pen
Det ironiske er at Jocelyn var meget vakker før operasjonene, og hun var 70-tallets svar på Paris Hilton. Kattekvinnen rulet den gang New Yorks jetsettmiljø, der hun levde livet som rik hustru med villa i Karibia, slott i Frankrike og en enorm ranch i Kenya. Hun og eksmannen fikk to barn sammen.

Les også: Skremmende kropper

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere