Kaviar til glede og besvær

Frasier og Niles gjør det godt blant fiffen i Seattle om dagen, takket være en spesiell kaviar de har klart å imponere sine venner med.

17.11.03 08:30

Frasier og Niles skal ha fest for fiffen, og handler hos "Robert´s Gourmet Goodies" i håp om å finne noe som kan imponere sine blaserte venner. De to kommer over en spesiell kaviartype som de er overbevist om vil gjøre festen deres til kanonsuksess. Problemer er bare at den er svindyr.

En russer tar kontakt med dem i butikken, forteller at han heter Petyr, og at kaviarprisene er så høye fordi de blir kontrollert av den russiske mafiaen. Han kan imidlertid tilby dem samme kaviar til bare en brøkdel av prisen. Crane-brødrene tester varene hans, og blir henrykt over den gode handelen.

Til brødrenes store glede slår kaviaren voldsomt godt an hos vennene deres, og de skjønner raskt at de bør bestille mer fra Petyr. Problemet er imidlertid at Petyr er i ferd med å gå tom, og han tør ikke bestille mer ettersom tollmyndighetene er i hælene på ham. De dårlige nyhetene blir ikke godt mottatt av Frasier og Niles.

På TV 2 mandag 17. november 2003 kl. 23.10.

.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.