RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keeperbytte og forlengelse

Sist oppdatert:
VIF TV oppsummerer en hektisk uke i Vålerenga.

Troy Perkins reiser tilbake til USA, mens Lars Hircfeld blir ny førstekeeper i Vålerenga. Det var ukas hovedsak, men i tillegg skjedde det mye annet på og utenfor treningsfeltet.

Gikk du glipp av noe? Vi gir deg høydepunktene.

Troy-sakene

Se de beste redningene på VIF TV

Se VIF-guttas hilsen på VIF TV

Andresen og sportsdirektøren om Troys avskjed

Les Troys avskjedshilsen til supporterne her

Hirscfeld på plass

Den tidligere Tromsø- og Rosenborg-keeperen Lars Hirschfeld (31) signerte en ettårskontrakt med Vålerenga to dager etter at nyheten om at Perkins forsvinner ble offentliggjort.

Hirschfeld kommer til Vålerenga fra den tyske klubben Energie Cottbus i Bundesliga 2, en klubb han kom til sommeren 2009. Hirschfeld har 29 landskamper for Canada, men har tyske foreldre. Han har både kanadisk og tysk statsborgerskap.

Møt Hirschfeld og Haakonsen på VIF TV

Se VIFs keepertrener skryte av Hirscfeld

Singh forlenger

Harmeet Singh skrev fredag under på en ny kontrakt med Vålerenga som binder han til klubben ut 2012-sesongen. Singh fikk sitt store gjennombrudd i fjorårssesongen, da han spilte seg til fast plass på Vålerengas midtbane. Han scoret også årets VIF-mål med drømmetreffet i cupens semifinale mot Molde.

Se Harmeet skrive under ny kontrakt

Supermål

VIF-gutta hadde mange spilleøkter inne i Vallhall i løpet av uka. Bra trøkk og noen lekre scoringer. André Muri sto for en av dem.

Inne eller ute? Sjekk drømmetreff på trening

Doffens vinnervilje

VIF-gutta trente alternativt med squash forrige lørdag. Kaptein Kristofer Hæstad viste med all tydelighet at han har vinnervilje uansett hva han driver med.

Her raser Doffen

Bruno & Hengern

Vålerenga-legendene Bruno & Hengern var tilbake på VIF TV denne uka og mimrer om gamledager. Stikkord er Vålerenga, dialekter og brennevin.

Se Bruno & Hengern her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere