RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keira skinte på premiere

(Scanpix)
Sist oppdatert:
En vakker og småskremt Keira Knightley ankom den røde løper i London.

(SIDE2): Filmstjernen ble sydd inn i hele 27 forskjellige kjoler da hun spilte i filmen «The Duchess» - ja, du hørte riktig, sydd inn i. Et riktig kostymedrama med andre ord.

I dyp blå, stroppeløs kjole med tyll og to småsløyfer på, og med lakksko med tykk hæl skinte Keira på den røde løper mens fansen hyllet henne. Ved sin side hadde hun kjæresten Rupert Friend.

Ble skremt
Men det var ikke bare fryd på den røde løper, Keira opplevde å bli skreket til og skjelt ut av en mann på gata mens hun gikk alene tidligere i uken. Det synes filmstjernen var en så skremmende opplevelse at hun følte seg utsatt på premieredagen og hadde livvakt med seg hele tiden, skriver Daily Mail.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dianas familie
Premieren på det som blir omtalt som en storslått film ble holdt i London onsdag kveld. Keira spiller hovedrollen Georgiana Spencer som selveste hertuginnene av Devonshire. Hun var i slekt med avdøde prinsesse Diana, riktignok langt tilbake i tid, men deres historier skal ha vært ganske like skal vi tro reklamen for filmen.

Både Diana og Georgiana giftet seg med berømte og viktige menn, og begge mennene fant seg elskerinner. Men Georgiana ville ikke være dårligere enn sin utro ektemann og finner seg også en elsker - men hvor het den omtalte sexscenen Keira spiller i egentlig er vites ikke.

Les også: Sexscenene som forsvant

Får kritikk
Men de som står bak reklamen for filmen har fått krass kritikk for å lure til seg Dianas fanskare, filmen har absolutt ingenting med den avdøde prinsessen å gjøre overhode og der refereres aldri til henne i filmen. Hertugen av Devonshire spiller for øvrig av Ralph Fiennes.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere