RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Keith ser Idex-notering etter sommeren

Sist oppdatert:
Den engelske investoren Robert Keith venter notering av sin tredje norske teknologisatsing, Idex, etter ferien. Les mer her
Det lille teknologiselskapet Idex har, sammen med forskningsmiljøet på Sintef, utviklet en fingernavigatør. Teknologien er rettet inn mot markedet for mobile enheter, og særlig et samarbeid med chipgiganten Texas Instruments er selskapets håp.

Texas Instruments er en av hovedleverandørene av chips til mobiltelefoner i verden.

Idex er den tredje teknologisatsingen til de høyprofilerte investorene Thomas Fussell og Robert Keith i Norge. De to er som kjent tungt inne på eiersiden i Opticom og Fast.

Børsplaner

iMarkedet.no har tidligere skrevet at Idex ble planlagt notert innen sommeren i år. Dette er nå utsatt.

- Vi er i en tidlig prosess med børsnotering. Neste børsmøtet er 24. august, sier Robert Keith til iMarkedet.no.

Han opplyser videre at Idex nå er i ferd med å få på plass en finansdirektør. Denne personen skal være i en ansettelsesprosess nå.

- Selskapet henter også inn en internasjonal salgssjef, sier Keith til iMarkedet.no.

Viktig fase

Det er særlig samarbeidet med Texas Instrruments som skal løfte inntektene til Idex fremover. Det store spørsmålet er imidlertid om det amerikanske selskapet satser tungt på markedsføringen av Idex-teknologien, og denne fungerer som den skal i massemarkedet.

Keith opplyser til iMarkedet.no at det viktige for Idex nå er overføringen av Idex-teknologien til Texas Instruments OMAP 1610 platform. Denne prosessen vil settes i gang den andre uken juli.

- Vi er jo spent på at de (Texas Instruments red. anm.) er like interessert i dette som vi er, sier Keith til iMarkedet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere