RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kendra med egen strippestang

(Foto: Splash)
Sist oppdatert:
Hugh Hefners ekskjæreste lanserer strippestang med treningsprogram.

(SIDE2): Kendra Wilkinson (23) var Hefners kjæreste i over fem år.

Bedre stang
Hun er kjent fra serien «Girls Next Door» hvor seerne fikk et innblikk i hvordan det er å bo på Playboy Mansion, være Hefners kjæreste og ikke minst hvordan de tre jentene Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt og Holly Madison levde sine liv i Hollywood.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kendra som også skal lansere sin eget spin-off TV-serie i år spiller på mange strenger for øyeblikket. Og selvtilliten er det ikke noe i veien med, skal vi tro nyhetsagenten Splash.

- Jeg kommer med en strippestang og et treningsprogram. Det er som Carmen Electras, bare mye bedre.

Ifølge den rappkjefta blondinen kommer hennes stang til å gå fra gulv til tak, noe som visstnok gjør det lettere «å gjøre alle slags ting i den», sier hun i et intervju med US Magazine.

- Som «I Love Lucy»
Nå promoterer hun sitt eget show «Kendra», som blant annet vil inneholde hennes kommende bryllupet med fotballstjernen Hank Baskett.

- Det har vært gøy, men slitsomt. Jeg er vant til Holly og Bridget, men nå er det bare meg. Showet er omtrent som «I Love Lucy», bare med nygifte, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere