RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kenor med viktig milepæl

Sist oppdatert:
Kenor melder at man har en produksjonsreseve på tre år ved Lero-prosjektet i Guinea, noe som beskrives som en viktig milepæl
Kenor melder at det 85 prosent eide Lero-prosjektet i Guinea, har etablert en produksjonsreserve på 349.000 unser gull pr. nyttår, ifølge en børsmelding.

- Produksjonsreservene er basert på systematisk gjennomgang av alle Lero prosjekt forekomstene i LEFA-korridoren og utgjør produksjonsreserver for de neste tre årene, heter det.

Reservene er kalkulert av RSG, fra Perth, Australia i henhold til Australsk JORC (Joint Ore Reserves Committee)standard.

- Kalkulasjonen legger til grunn eksisterende kostnads nivå for produksjonsfasilitetene i Lero, 1,2 millioner tonn malm til oppredning, en gjennomsnittlig gull pris på USD 330 per unse og er basert på at eksisterende produksjonsfasiliteter i Lero, kun kan behandle oksidert malm (lateritt og saprolitt), heter det.

Ifølge adm. direktør Trygve Kroepelien er dette en viktig milepæl for selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere