RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kenor melder om positiv fremdrift

Sist oppdatert:
Kenors Trygve Kroepelien mener at den siste tidens leteutvikling bekrefter at målsettingene i selskapets leteprogram er realisitiske
Kenors lete-aktiviteter på Dinguiraye-konsesjonen i Guinea, Vest-Afrika, i januar og februar, viser fortsatt positiv fremdrift, melder selskapet.

I januar og februar ble det tilsammen boret 65 RC (Reverse circulation) hull og 8 kjerneborings hull på tilsammen 1.191,7 meter. Boreaktivitetene i disse to månedene fokuserte på ytterligere utvidelse av Fayalala forekomst, hvor eksisterende ressurser er beregnet til 1,4 millioner unser, området sørøst for Tambico forekomst, og i dybden under Lero-Karta forekomst.

Resultatene fra boring i Fayalala viser meget lovende resultater, opplyser Kenor. Drivverdig gehalt og utstrekning, registrert hittil, indikerer at man har påvist saprolitt-kilden for lateritt-mineraliseringen i en lengde på 300 meter, heter det.

Resultatene fra boringen på denne forekomsten, bekrefter at en ny mineralisert sone med potensial til å øke selskapets ressurser i Fayalala-forekomst i betydelig grad, er definert, skriver Kenor i meldingen

Kenors CEO, Trygve Kroepelien, kommenterer at resultatene fra leteaktivitetene i både Fayalala området og i Lero-Karta fortsatt møter forventningene både i form av gehalt og nye potensielle ressurser. Resultatene indikerer at det mineraliserte systemet i Fayalala området, i fremtiden kan vise seg å bli større enn det opprinnelige anslaget på 2 millioner unser, heter det i en melding.

- Resultatene oppnådd i januar og februar bekrefter at forventningene til Det Store Leteprogrammet er realistiske og vil bli innfridd, skriver Kenor i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere