RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kenya begraver sine døde etter terrorangrepet

Nairobi (NTB-AFP): Mens pårørende begraver sine døde etter terrorangrepet i Nairobi, har Interpol kommet for å hjelpe til i arbeidet med å identifisere de mange utenlandske terrorofrene.

Onsdag og torsdag ble det holdt begravelsesseremonier fra flere trosretninger, og flere vil det bli i dagene som kommer.

67 mennesker er så langt bekreftet døde etter det fire dager lange terrorangrepet mot kjøpesenteret Westgate Mall i den kenyanske hovedstaden. Men over 60 andre er fortsatt ikke gjort rede for. I tillegg er fem til seks av terroristene drept.

Soldater og bombeeksperter har begynt arbeidet med å søke gjennom kjøpesenteret for å finne flere døde og kanskje også overlevende. Men arbeidet vil ta tid ettersom deler av det fire etasjer høye senteret har rast sammen innvendig på grunn av kraftige eksplosjoner.

Et team fra Interpol er nå på plass i Nairobi for å bistå i arbeidet med å identifisere ofre. Mange utenlandske statsborgere var inne i Westgate da terroristene gikk til angrep lørdag. Globale DNA- og fingeravtrykksregistre brukes for å prøve å få fastslått identiteten til ofrene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere