RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øker kursmål for Telenor

Sist oppdatert:
ABG Sundal Collier gir tommelen opp for Telenors kvartalstall, og tror at en mulig økning i utbytte kan gi støtet til en ny kursoppgang
ABG Sundal Collier opprettholder sin kjøpsanbefaling, og hever kursmålet for aksjen fra 35 til 36-38 kroner, fremgår det av en analyse fra i dag.

Meglerhuset mener tallene for andre kvartal jevnt over var bedre enn ventet, og at investeringsnivået var overraskende lavt.

Meglerhuset tror derfor Telenor kan komme til å øke utbyttenivået betydelig, etter at ledelsen indikerte at dette ville bli diskutert av styret i andre halvår.

Meglerhuset anslår nå årlig utbytte på 1,00 til 1,25 kroner pr. aksje for de neste årene, mot et tidligere anslag på 55 til 75 øre. For fjoråret ga Telenor er utbytte på 45 øre.

- Bedre enn ventede resultater, kombinert med positive indikasjoner om utbytte, burde sette i gang en reprising, mener ABG Sundal Collier.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 36-38 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 24. juli 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere