RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øker prispresset for Telenor

Sist oppdatert:
Det bredbåndsbaserte teleselskapet Telio øker nå ytterligere presset på Telenor og Tele2 på fastlinje telefoni utenlands
Telio varsler nå at de 1. august vil begynne å tilby mellom 25 og 100 minutter telefoni til 111 land verden over gratis. Fra før har Telio ubegrenset gratis telefoni til Norge, Norden, Vest-Europa og Nord-Amerika.

Telio har som uttalt målsetting at tellerskritt skal være gratis og denne siste prisreduksjonen er et betydelig skritt på veien mot en tellerskritt-fri telehverdag.

I tillegg til å reduserte samtaleprisene reduserer selskapet prisen på dobbeltlinje abonnementet fra 239 til 199 pr måned. Prisen på enkelt linje blir uendret på 159 pr måned.

Også etter at gratiskvoten er oppbrukt legger Telios seg på priser som vil utgjør 10 prosent eller lavere sammenlignet med prisene til de to tradisjonelle fastlinjetilbyderne Telenor og Tele2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere