RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kerrys visepresident annonseres i dag

Sist oppdatert:
Den amerikanske presidentkandidat John Kerry vil i dag annonsere sin visepresidentkanidat
Det melder CNN tirsdag morgen.

Det er ventet at Kerry vil komme med annonseringen av visepresidentkandidaten i forbindelse med et valgkamparrangement i Pittsburgh tidlig amerikansk tid.

CNN viser til en rekke ikke navngitte kilder i Kerry valgorganisasjon. Ifølge tv-stasjonen vil ikke visepresidentkandidaten være til stede under annonseringen, dette for å holde navnet hemmelig til siste øyeblikk.

Det er den demokratiske senatoren John Edwards og tidligere leder av den demokratiske gruppen i representantenes hus Richard Gephardt og delstaten Iowas guvernør Thomas Vilsak som er ansett som de fremste kandidatene. Både Edwards og Gephardt konkurrerte med Kerry om å bli demokratenes presidentkandidat.

Edwards skal ha avbrutt sin ferie i Florida for å ha møter med Kerry i Washington i slutten av forrige uke, opplyser anonyme kilder i det Demokratiske partiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere