RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kidman gifter seg i helgen

Sist oppdatert:
Ryktene sier at Nicole Kidman vil gifte seg i nyttårshelgen. Bekjente av Keith Urban advarer nå Nicole mot å gifte seg med den tidligere dop-misbrukeren.

(SIDE2): Nicole Kidman er i følge ryktene ivrig på å gifte seg før ekskjæresten, Tom Cruise, tar sin kjæreste Katie Holmes til alters, skriver bostonherald.com.

Tror ikke på forholdet
Ryktene kommer som et sjokk på Urbans eksforlovede, Laura Singer, som tidligere denne uken advarte Nicole mot å gifte seg med Keith.

- Nicole og Keith vil kanskje date en liten stund - men det vil ikke vare lenge, fortalte hun.

Urbans første manager, Gary Shaw, er enig i at Kidman gjør det vanskelig for seg selv, hvis hun tror hun har en fremtid med country-sangeren.

- Jeg blir overrasket om forholdet varer, sier han.

Fått invitasjoner
Venner av Nicole bekrefter overfor amerikanske medier at skuespilleren er superlykkelig, og at hun vil gifte seg med Keith Urban i helgen.Life & Style weekly skriver at paret har sent ut invitasjoner til bryllupet.

- Nicoles venner i Australia har fått sine invitasjoner, og bryllupet skjer førstkommende helg. Hun vil gjøre det før dette året er slutt, forteller en nær venn av Nicole til Life & Style weekly.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere