RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kidnappingssiktet ble skutt i 2006

Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Den 28 år gamle norskpakistanske drosjesjåføren som er siktet for kidnapping av en kvinne i Bærum, ble i 2006 skutt og såret.

Skyteepisoden fant sted ved mannens leilighet på Haugerud i Oslo, men gjerningsmannen som løsnet opptil ti skudd ble aldri pågrepet, skriver Dagbladet.

Mannen var lite villig til å forklare seg for politiet etter hendelsen og viste til at han fryktet represalier fra det pakistanske gjengmiljøet.

LES OGSÅ: Fant huskelapp: «Håndjern», «hette» og «tape»

Da norskpakistaneren senere søkte om 175.000 i voldsoffererstatning, fikk han avslag, blant annet med den begrunnelse at han ikke hadde samarbeidet tilstrekkelig med politiet.

Ifølge politiets eksperter på organisert kriminalitet i hovedstaden skal ikke 28-åringen selv være direkte tilknyttet Young Guns eller B-gjengen.

Lørdag meldte et vitne til den angivelige kidnappingen av en 26 år gammel kvinne seg for politiet.

Det kvinnelige vitnet fortalte at hun kjørte forbi bussholdeplassen på Haslum i Bærum onsdag morgen da kidnappingen skal ha funnet sted.

- Vitnet har fortalt at det sto en mørk bil med åpent bagasjerom, og at det var en mann som dro i en kvinne, opplyste Olav Brubakk ved Asker og Bærum politistasjon til NTB.

Kort tid etter ringte den norskpakistanske 26-åringen selv til politiet og sa at hun var blitt overfalt og kastet inn i bagasjerommet på en bil da hun var på vei til jobb.

Kvinnen fortalte videre at hun mistenkte den siktede 28-åringen for å ha organisert kidnappingen.

28-åringen ble pågrepet samme dag og ble fredag varetektsfengslet for fire uker. Mannen nekter all befatning med saken, og mannens forsvarer Petter Sørensen mener hele kidnappingshistorien kan være oppdiktet fra kvinnens side.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere