RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kilder: - Sikkerhetsvakt drept i Los Angeles

Sist oppdatert:
Los Angeles (NTB-AFP-Reuters): En sikkerhetsvakt ble skutt og drept og flere ble skadd på storflyplassen LAX i Los Angeles fredag, melder flere amerikanske medier. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.

TSA, som har ansvar for flyplassikkerheten i USA, bekrefter på Twitter at en av deres ansatte er drept og at en er skadd. Dødsfallet ble likevel ikke bekreftet da myndighetene holdt pressekonferanse på flyplassen utenfor storbyen.

- Jeg har veldig få fakta jeg kan gi dere, sa FBI-agent David Bowdich, som har ansvaret for etterforskningen. Han viste til at etterforskningen fortsatt pågår. Heller ikke sjefen for flyplasspolitiet kunne bekrefte nøyaktig hvor mange skadde eller drepte det var.

- De opplysningene er ikke tilstrekkelig sikre, og jeg vil ikke risikere å si noe nå som senere viser seg å ikke stemme, forklarte politisjef Patrick M. Gannon. Han sier likevel at politiet føler seg trygge på at gjerningsmannen var alene.

- Skytteren kom inn på flyplassen og trakk fram et gevær. Han løsnet flere skudd inne i terminalbygget og gikk mot sikkerhetskontrollen der han fortsatte å skyte, forteller Gannon.

Skytteren gikk deretter videre, men ble innhentet av politifolk som jobber på flyplassen. Det oppsto en skuddveksling før politiet kunne pågripe mannen, og han skal være en av dem som er skadd i skytingen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere