RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kilt-blotter tatt for friluft-sex

Sist oppdatert:
Mannen i kilt nektet å etterkomme politiets krav om å avslutte den bisarre sex-akten. Dermed bar det rett i fengsel.

(iBergen.no) Det ble på ingen måte et rutineoppdrag da politiet i Fargo i North Dakota natt til fredag måtte rykke ut til en bakhage for å stoppe et par i fri utfoldelse på plenen.

Tidligere på natten hadde mannen stått langs bilveien iført en sort kilt og vist forbipasserende trafikkanter hva som var under skjørtekanten. Trolig har en av de forbipasserende tatt blottingen som en invitasjon, og blitt med kilt-mannen inn i bakhagen.

Da politiet ankom stedet var paret godt i gang med akten. Og ikke ville de slutte heller. For selv om politiet beordret dem til å øyeblikkelig avslutte og dekke seg til, valgte paret å ignorere ordren, skriver Ananova.

- I mine 17 år i denne jobben har jeg sett mye forskjellig. Men denne var ny. Vi har tatt folk med buksene nede før, men de stopper vanligvis når vi ber dem, sier politiløytnant Pat Claus til AP.

Den 24 år gamle mannen og hans 20-årige sex-partner ble øyeblikkelig arrestert. Under fengslingmøtet neste morgen stilte 24-åringen i retten, fremdeles iført kilt og en t-skjorte med påskriften «For Sale». Han erkjente ikke straffskyld etter siktelsen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere