Kim Kardashian har blitt verdensberømt gjennom tv-serien Keeping Up with the Kardashians. Nå ønsker hun å gå i pappa Robert Kardashians fotspor, og bli advokat.

Hun har startet en utdanning som etter planen skal gjøre henne ferdig utdannet i 2022.

Det sier 38-åringen i et intervju med Vogue. Hun kommer ikke til å sette seg på skolebenken, men sier hun har en plan for hvordan hun skal ta eksamen i 2022.

En del av planen, er å starte som lærling ved et advokatfirma. Hun får også støtte og hjelp av advokatene Van Jones og Jessica Jackson, skriver TMZ. Hun trenger ikke å gå på universitet for å bli advokat. Hun trenger bare å bestå eksamen, eller "the bar" som den heter i USA.

Kjempet for narkodømt

Det var kampen for den dømte narkotikasmugleren Alice Marie Johnson som gjorde at Kardashian nå vil satse på en karriere i juss. Sommeren 2018 omgjorde Donald Trump livstidsdommen til Johnson, etter oppfordring blant annet fra Kim Kardashian.

Opplevelsen av å hjelpe et menneske til et nytt liv, gjorde stort inntrykk på Kardashian.

- Jeg sa det jeg måtte si om det menneskelige aspektet av saken og hvorfor det var så urettferdig, men jeg hadde advokater med meg som kunne støtte med med alla faktaene i saken. Det var aldri én enkelt person som fikk ting gjort. Det var en felles innsats, og jeg var bevisst min rolle, men jeg følte at jeg ville ha muligheten til å kjempe for mennesker som har fått sin straff, sier hun.

- Oh shit, jeg må vite mer

Alice Marie Johnson (63) ble dømt for kokainsmugling i 1996. Hun har sonet en livstidsdom uten mulighet for benådning, men ble sommeren 2018 løslatt etter at Trump omgjorde dommen.

Kardashian deltok i en kampanje for å få Johnson løslatt, og besøkte blant annet Trump i Det hvite hus for å tale den narkodømte kvinnens sak.

Kardashian forteller at dette besøket gjorde inntrykk.

- Jeg satt i Roosvelt-rommet med en dommer som hadde dømt kriminelle, og mange virkelig mektige mennesker og jeg bare satt der og tenkte "oh shit jeg må vite mer om dette".