RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Kinas ambassadør til Malaysia, Huang Huikang (høyre på bildet) lytter under en pressekonfranse i Sepang i Malaysia 12. mars.
Kinas ambassadør til Malaysia, Huang Huikang (høyre på bildet) lytter under en pressekonfranse i Sepang i Malaysia 12. mars. Foto: Lai Seng Sin (Ap)

Kina tror ikke kinesiske passasjerer sto bak kapring

Kinesiske myndigheter mener det er utelukket at noen av de kinesiske passasjerene på det savnede malaysiske flyet var med på å kapre det.

Etter en grundig gjennomgang av de kinesiske passasjerenes bakgrunn er det ikke funnet noe informasjon som knytter dem til terrorisme eller planer om flykapring. Det opplyser Kinas ambassadør til Malaysia, Huang Huikang.

Om lag to tredeler av passasjerene på flyet var kinesiske. Ti dager etter at flyet forsvant på vei fra Kuala Lumpur til Beijing, er det fortsatt sporløst borte. Myndighetene i Malaysia mener noen om bord må ha endret flyets kurs med vilje. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere