*Nettavisen* Nyheter.

Kinesiske medier: - Drepte kvinne fordi hun nektet å gi nummeret sitt

Seks arrestert for kultdrap på McDonalds i Kina.

Seks medlemmer av en dommedagsgruppe mistenkes for å ha slått i hjel en ung kvinne på McDonalds i Øst-Kina.

Ifølge kinesiske statlige medier skal de seks personene fra gruppen «den kjetterske sekt Quannengshen» ha drept kvinnen onsdag kveld etter at hun nektet å gi dem sitt telefonnummer da gruppen prøvde å rekruttere nye medlemmer.

Ifølge CCTV skal kvinnen ha bedt gruppen la henne være i fred. Dette skal ha provosert et kvinnelig medlem som tok en stol og slo til kvinnen. Da kvinnen kjempet tilbake, hev andre medlemmer seg inn i kampen mot kvinnen.

McDonalds sier i en uttalelse at de er svært lei seg for at hendelsen. Restauranten tilkalte politi da situasjonen kom ut av kontroll og har også levert videoen fra overvåkingskamera til politiet.

Medlemmene av sekten er hovedsakelig arbeidsløse og skal følge en mann ved navn Zhang fra den nordre provinsen Hebei, som leder. Flere av medlemmene skal være døtre av denne mannen.

Dette er ikke første gangen gruppen har havnet i klammeri med loven. Også tidligere har medlemmer blitt dømt for å spre informasjon om sin tro og snakke om en kommende apokalypse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.