RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

King med i United-troppen

Joshua King er tatt ut i A-troppen til Manchester United.

Den tidligere Vålerenga-spilleren fikk tidligere i år sin debut på A-laget da han ble byttet inn i ligacupkampen mot Wolverhampton. Oslo-gutten spilte de ni siste minuttene av kampen, og var nær scoring i debuten.

Nå er han sammen med lagkamerat Magnus Wolff Eikrem tatt ut i A-troppen til tirsdagens ligacupkamp mot Barnsley.

Begge har overbevist for United-rekruttene i år med scoringer og godt spill. Nå får de nok en sjanse til å imponere Sir Alex Fergusson.

I fjor sommer gikk stortalentet Joshua King fra Vålerenga til Manchester United, og nylig scoret King og Wolff Eikrem alle målene for United-reservene.

Sunderlands reserver ble for svake mot et United-lag ledet av to målhungrige nordmenn. Magnus Wolff Eikrem åpnet ballet med et skrudd frispark før King doblet ledelsen til 2-0. Eikrem scoret 3-0 på en lobb før King ble spilt alene med keeper og kaldt fastsatte sluttresultatet til 4-0.

- Endelig fikk Joshua noen mål, for han har spilt bra tidligere, men har ikke scoret. Fra sesongen i fjor og fram til nå har han vokst mye, sa reservelagstrener Ole Gunnar Solskjær til united.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere