RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kinky Facebook-farsott

Foto: Leon Neal
Sist oppdatert:
Les dette før du skriver hvor du vil gjøre det.

(SIDE2): Noen liker gjøre det i stolen i stua, noen på kommoden i gangen og andre på gulvet på kjøkkenet. Med et snev av seksuell undertone, er det allikevel ikke noe seksuelt over oppdateringene det vrimler av på Facebook om dagen.

Det er en veske
«Jeg liker å gjøre det på»... skal man skrive i statusfeltet. Og det henviser til hvor man liker å legge vesken sin.

Det har lenge vært en dansk farsott på Facebook, og nå har norske kvinner hoppet etter og forteller alle hvor de liker å gjøre det. Altså hvor de liker å legge veska si.

Brystkreft
Kjedemeldingene begynte i oktober i fjor. Denne måneden vi er inne i nå er brystkreftmåneden, og på bakgrunn av det oppga kvinner i fjor hvilken farge de hadde på BH-en. Formålet var å øke bevisstheten rundt brystkreft, og oppdateringen ga utvilsomt oppmerksomhet rundt brystkreft, selv om de færreste faktisk forsto at det var det det gikk ut på.

Oppdateringen vekker både menns og kvinners nysgjerrighet og på diverse fora på internett spekuleres det i hva som menes med oppdateringene. Folk er nysgjerrige, noen mener de virker kjedelig i forhold, mens andre mener det er tullete oppdateringer og ikke har noe med oppmerksomhet rundt brystkreft å gjøre i det hele tatt.

I år har farsotten fortsatt, men med det nytt tema. Det er altså vesken det gjelder, og hvor man liker å sette den fra seg når en kommer hjem.

Hvor liker du å gjøre det?

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere