RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KISS er nesten best i hele verden

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen Paul Weave)
Sist oppdatert:
Kjøss katta!

KISS
Lørdag 30.06.2012
Kollenfestivalen

(SIDE2): Tunga som satte «tung» i tungrock!

Det var ikke vanskelig å bli en 14 år gammel 70-talls tenåring når KISS drar i gang låter som «Shout it Out Loud», «Detroit Rock City« og «I Was Made For Loving You». Herregud så fett! Nostalgi og rock `n` roll har alltid gått bra sammen. Og KISS er et nostalgifyrverkeri der gamlekara står med sminka si og poserer fletta av deg (takk gud for det for uten sminken er de en gjeng med solskada 60-åringer).

Se flere bilder fra konserten i bildekarusellen nederst i saken!

Det er noe fryktelig sjarmerende med gamle menn som står og rocker ut med full makeup, en bråte med hits som sparker like mye ræv som ABBA og bred beinstilling. De er også velsignet med en fanskare som rocken aldri satt før eller senere. Det hadde aldri vært noe Turbonegro uten KISS. I går invaderte «KISS Army» Holmenkollen. Og for oss vanlig dødelige gjorde de opplevelsene om mulig enda bedre.

På en regnfri kveld i holmekollen skulle man vel aldri trodd at man skulle ha en av sitt livs aller beste konsertopplevelser, men sånn ble det altså. Ingen blir legender uten grunn og KISS innfrir så til de grader. Paul Stanley synger som en rockegud. Makeløs opptreden, stadiumsrocken «Grand Old Lady!» ... Med den rød leppestiften fortjener han faktisk den tittelen. Ved hans side står hans makker og partner in crime Gene Simmons i sitt sedvanlige dinosauraktige, rustning møter drage kostyme og blafrer med sin legendariske signaturtunge (hvem andre har det???). Den tunga slår en rumperakett når som helst.

SE FLERE BILDER FRA KONSERTEN HER:

5185

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere