RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kiss from a Rose

Sist oppdatert:
Er du sent ute med valentinsgaven kan dette være gaven som sikrer deg romantikk. Se bilder.

(iBergen.no) Nå kan det være slutt på å kjøpe kort og streve seg gjennom løkkeskrift når du skal gi en blomstergave. Skriv heller beskjeden inn på PC-en og få den trykt direkte på rosen. Det håper i alle fall Meland-paret Richard Hindenes og Silje Dale at flere og flere vil benytte seg av.

Send inn bilder av deg og kjæresten på Valentinsdagen. MMS merket IB til 1984 eller på e-post til redaksjon@ibergen.no.

Blomsterkort
Vi snakker om printeren som Richard Hindenes tilfeldigvis snublet over. Printeren kan nemlig trykke hva du måtte ønske direkte på kronbladene til roser og tulipaner, skriver Avisa Nordhordland.

- Jeg holdt på med import av litt andre ting fra Kina da jeg ble presentert for printeren. Jeg hadde aldri hørt om at det gikk an å printe direkte på blomster før og tente på ideen med en gang. Så langt jeg har funnet ut så er det ikke slike printere i Norge, sier Richard til iBergen.no. 25-åringen var rask med å sikre seg eneretten på import av produktet.

- Men hva kan trykkes på blomstene?

- Du kan trykke hva du måtte ønske. Vil du ha bilde av katten din på en rose så er det bare å legge inn bildet av katten og printe det ut, forklarer Richard.

Den lille bedriften som foreløpig er stasjonert hjemme i stuen til samboerparet, venter nå på en ny printer.

- Har bestilt en som kan printe på andre blomstrer som orkideer, liljer og slikt.

Morsdag tok helt av
Lørdag hadde den foreløpig lille bedriften stand i Knarvik senter utenfor Bergen for å teste responsen. Her fikk virkelig rosene bein å gå på.

- Det var jo morsdag på søndag så her tok det helt av og responsen var bare positiv. Vi har også blitt kontaktet av et brudepar som ønsker roser til sitt bryllup. Selv skal vi bruke roser som bordkort når vi skal ha barnedåp om ikke lenge.

- Og nå skal dere ta Norge med storm?

- Vi håper jo på at firmaet skal bli større, men om vi skal selge blomster eller printere vet jeg ikke helt ennå. Uansett så kommer vi i alle fall til å ha et lite utsalg her hjemme, sier printerimportøren.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere