RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kitron får fra Q-Free

Sist oppdatert:
Kitron skal levere produsere bomveibrikker til Q-Free for 18 millioner kroner.
Kitron melder at har gjennom datterselskapet Kitron Microelectronics på Røros fått nye ordrer fra det norske selskapet Q-Free ASA i Trondheim. Ordrene omfatter både industrialisering og produksjon av bomveibrikker for leveranser til flere nye markeder.

Verdien på ordrene er estimert til 18 millioner kroner og leveransene er allerede startet og vil fortsette ut andre og tredje kvartal.

- Kitron Microelectronics AS er en viktig kontraktsprodusent av Q-Free bombrikker, og de har ved flere anledninger vært våre partnere i industrialiseringsprosjekter. Vi er godt fornøyd med deres kompetanse og fleksibilitet, og det var naturlig for oss å gi Kitron Microelectronics AS disse ordrene, skriver konsernsjef Geir Ove Kjesbu i Q-Free ASA.

- Disse ordrene bekrefter vår posisjon som foretrukket leverandør av bombrikker og industrialiseringsprosjekter for Q-Free ASA. Vi er veldig fornøyd med å inneha denne stillingen og gleder oss til å videreutvkle og styrke vårt samarbeid for å bidra til å gjøre begge selskapene enda mer konkurransedyktige i sine respektive markeder, skriver konserndirektør Leif Tore Smedås i Kitron Microelectronics AS.

Samarbeidet mellom Q-Free ASA og Kitron Microelectronics AS omfatter også andre produkter som Kitron Microelectronics AS produserer for Q-Free ASA. De nye ordrene var forventet siden Q-Free fortsetter å få kontrakter i nye markeder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere