RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kitron i samarbeid med 4tech

Sist oppdatert:
Børsnoterte Kitron går nå inn i en samarbeidskontrakt med unoterte selskapet 4tech om utvikling og produksjon av sistnevntes produkt for fjernmåling av strøm og fyringsolje
Avtalen innebærer forpliktende samarbeid i minimum to år, og har et betydelig potensial for Kitron, melder selskapet i en pressemelding.

Produktet, som skal kunne fjernmåle strøm og fyringsolje, skal selges under navnet Minicom.

Kitron Development AS har allerede gjennomført software- og mekanikkutvikling. I løpet av 2004 skal 5.500 enheter produseres ved Kitrons fabrikk i Oslo. Denne første leveransen har en samlet verdi på omkring 5 millioner kroner for Kitron.

Ifølge 4tech er det stor etterspørsel etter produktet fra flere store olje- og energiselskaper. Offentlige krav om timesmåling av forbruket gjør Minicom til et meget attraktivt produkt for energibransjen, skriver Kitron.

- Kitron anser at det ligger et stort potensial for videre leveranser gjennom de avtaler og intensjonsavtaler som er inngått mellom 4tech ASA og flere store olje- og energiselskaper, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere